Nieuws

Vacature: Medewerker Support (40u)

VVEPunt verzorgt het beheer van Verenigingen van Eigenaren in de drie noordelijke provincies. VVEPunt is de afgelopen jaren hard gegroeid. Deze groei wordt veroorzaakt doordat steeds meer Verenigingen van Eigenaren het fijn vinden dat ze ontzorgd worden. Het dagelijks beheer voor deze verenigingen is onze expertise. Het beheerteam zet elke dag alles op alles om de klanten binnen de portefeuille zo goed mogelijk te bedienen. Vanwege zwangerschap zoeken wij een collega die ons tijdelijk komt versterken bij de afdeling Support. 

Wat ga je doen?
Binnen Support ben jij de spin in het web voor onze eerste klantvragen. Samen met het beheerteam zorg je ervoor dat klanten binnen de portefeuille worden ontzorgdJe verwerkt en bewaakt storingsmeldingenoverlegt deze zonodig met de technisch specialist, je bereidt onderhoudswerkzaamheden voor en informeert eigenaren over de planning hiervan.

Hoe ga je dat doen?
Het belangrijkste in jouw functie is dat je weet wat nodig is om storingsmeldingen en onderhoudszaken om te zetten in concrete opdrachten en/of offertes. In alle diverse vraagstukken omtrent je vakgebied weet je goed door te vragen om tot de juiste oplossing te komen en weet je wanneer je de technisch specialiast hierin moet betrekken. De klant staat hierbij centraal, die ervaart dat storingsmeldingen en het onderhoudswerk aan de VvE bij jou in goede handen is.

Wie ben jij?
Je bent communicatief vaardig, denkt in oplossingen en je hebt kennis en bij voorkeur ervaring in gebouwenbeheer. Je vindt het leuk om dit op een professionele wijze te delen met je klanten. Je wordt blij van klantencontacten en hebt de competentie om daarbij op de persoonlijke behoefte en vraag van de klanten te kunnen reagerenJe kunt duidelijk overbrengen wat je kan doen voor de klant maar durft ook nee te zeggen.

Verder over jou
- Jij hebt een MBO opleiding met een technisch en/of facilitaire richting of daarin een ruime werkervaring;
- Je bent administratief en organisatorisch vaardig;
- Jij bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en incidenteel Engels);
- Je vindt het fijn om samen met collegain een team te werken;
- Je bent gewend met Office 365 te werken en kennis van Twinq is een pre;
- Je wilt jezelf ontwikkelen en verbeteren.

Wat biedt VVEPunt?
- Marktconform salaris;
- Werken bij een werkgever waar geen werkdag hetzelfde is;
- Een goede balans tussen kantoor en thuiswerken mogelijk;
- Bijzonder leuke collegain een moderne werkomgeving;
- Laptop en telefoon van de zaak.

Reageren kan t/m woensdag 31 maart 17:00 uur per mail via info@vvepunt.nl t.a.v. mevrouw Tel. Het contract loopt tot eind november 2021, maar bij goed functioneren is er mogelijk perspectief op verlenging.