Over ons

VVEPunt is uw punt, uw partner voor compleet en betrouwbaar VvE beheer. Wij staan voor: kwaliteit, 100% full service dienstverlening en gemak.

  • Beheer door specialisten
  • Vrijheid in keuze onderhoudspartijen
  • Bestuur heeft 24/7 inzicht
  • Ontzorgen, kwaliteit en gemak
  • 24/7 storingsdienst

Kwaliteit, kennis & ervaring

VVEPunt heeft in haar jonge bestaan, al ruimschoots bewezen haar missie waar te maken. Wij ontzorgen bestuurders en eigenaren en zijn hun deskundige partner in beheer.

De oorsprong van VVEPunt ligt in Bouw-Technisch Bureau Paas. Sinds 1998 is dit bedrijf actief en houdt zich sindsdien bezig met het beheer van gebouwen. Gebouwbeheer wordt steeds complexer, daarom is ervoor gekozen om dit specialisme onder te brengen in een apart bedrijf. Met het aantrekken van een financieel specialist is de kwaliteit van dienstverlening sterk verhoogd en heeft VVEPunt alle expertise in huis op administratief, financieel en technisch gebied. Ook worden besturen begeleid bij het oppakken van juridische zaken aangaande de VvE. Met al haar kennis en ervaring biedt VVEPunt Vereniging van Eigenaars een solide basis voor VvE beheer.

100% full service dienstverlening

Voor ons is dienstverlening meer dan het alleen maar uitvoeren van werkzaamheden. Als jong en dynamisch bedrijf spelen we in op uw wensen, ook al zijn deze net even anders. Daarnaast zijn onze lijnen kort, hebben we een goede bereikbaarheid en is het contact persoonlijk.

Gemak

Bij VVEPunt staat gemak centraal. Gemak voor u als bestuurder of eigenaar. Via ons eigen web portaal heeft u toegang tot uw persoonlijke pagina waarop u kunt inloggen. Hier vindt u alle gegevens van uw VvE!