Overstapservice

Kijkt u op tegen het overstappen naar een andere beheerder? Geen PUNT met onze overstapservice. Wij nemen de rompslomp van u over zodat u er geen werk van heeft. We maken graag kennis!

Het goed beheren van een VvE is een expertise. Dagelijks zijn wij bezig om deze expertise uit te oefenen. Wij weten dus welke stappen moeten worden genomen om u te ontlasten bij de overstap naar een nieuwe beheerder. Onze overstap service is erop gericht dat het gehele proces wordt begeleid en dat wij uw werkzaamheden overnemen. Geen gedoe dus.

Overstappen is maatwerk. Naast VvE specifieke zaken regelen we standaard de volgende zaken voor u:

  • het informeren van de eigenaren over veranderingen binnen de VvE.
  • het verstrekken van persoonlijke inloggegevens aan iedere eigenaar. Met deze inloggegevens zijn eigenaar specifieke VvE gegevens altijd inzichtelijk (bijvoorbeeld box 3 gegevens).
  • het verzorgen van adreswijzigingen richting uw contractpartners, leveranciers en overige contacten.
  • het continueren van een goed debiteurenbeheer. Wij zorgen ervoor dat de eigenaren hun bijdrage op tijd blijven betalen, ook al wordt dit verzorgd door een nieuwe beheerder!

Overstappen naar een andere beheerder? U staat niet machteloos

Een besluit om over te stappen naar een andere beheerder wordt genomen in een algemene vergadering van eigenaren. Ook kan het bestuur van de eigenaren een mandaat krijgen van de leden om een nieuwe beheerder te selecteren. Let hierbij uiteraard wel op het benodigde quorum om rechtsgeldige besluiten te kunnen nemen.

Wilt u overstappen, maar ziet u op tegen de vergadering en de voorbereiding? Wij kunnen u hierin goed adviseren en bijstaan in de aanloop naar de ALV. Het is belangrijk dat u opkomt voor uw belang, uw bezit en woongenot.

Voordelen, besparing en gemak

Nadat de overstap is gerealiseerd en wij elkaar goed hebben leren kennen, zijn we toe aan de volgende stap: het nalopen van de lopende contracten. Welke zijn nog relevant, up-to-date en hoe is de tariefstelling. Vaak weten we besparingen en/of verbeteringen te realiseren.

Gemak, expertise en transparantie tegen een scherpe prijs, wilt u dit ook? Wij kijken uit naar uw komst!

Denkt u bij het opzeggen wel aan uw opzegtermijn?