SKW gecertificeerd

VVEPunt staat voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, kennis van zaken en gemak. En dit maken we waar. Als eerste beheerder in de provincies Groningen en Drenthe heeft VVEPunt in het voorjaar 2014 de SKW certificering behaald en daar zijn we trots op!

SKW Certificering

Deze SKW certificering staat voor ‘Productcertificaat voor Beheerders van Verenigingen van Eigenaars’ en is ontwikkeld door de volgende belanghebbende partijen:

• VvE Belang
  • Vereniging Eigen huis
  • Consen: brancheorganisatie van professionele beheerders van Verenigingen van Eigenaars
  • Aedes vereniging van woningcorporaties.

De eisen en normen van deze certificering zijn vastgelegd in de Nationale beoordelingsrichtlijn 5016. Een beheerder, die na toetsing door SKW aan de eisen voldoet, ontvangt het certificaat.  Het certificaat voor Beheerders van VvE’s waarborgt dat u met een goede, kwalitatief hoogstaande, beheerorganisatie te maken heeft. Na certificatie wordt de beheerder jaarlijks getoetst of er nog aan de normen voldaan wordt.

Herkeuring 2017

We zijn weer met vlag en wimpel geslaagd! Onze SKW certificering staat als een huis.

In april 2017 is SKW een dag bij ons op kantoor geweest ter beoordeling of we nog aan alle gestelde eisen van dienstverlening voldoen. Met een vergrootglas is onze dienstverlening en administratie beoordeeld. De kwaliteit van de Meerjaren Onderhoudsbegrotingen van enkele VvE's is beoordeeld aan de hand van een visuele inspectie ter plekke.

Meer informatie vindt u op de site van SKW, certificaat: Beheerders van Verenigingen van Eigenaars (BRL 5016). Tevens kunt u het certificaat inzien via link: SKW-certificaat.