Woningcorporatie

Voorkom een verwarrende dubbelrol. Kies voor ondersteuning door experts, zodat u zich kunt richten op uw kerntaak: uw bewoners een fijn huis en leefomgeving bieden.

Wanneer uw woningcorporatie woningen verkoopt in gestapelde bouw, ontstaat automatisch een Vereniging van Eigenaars. Hiermee krijgt u als woningcorporatie een dubbelrol: u komt namelijk in de positie van verkoper en mede-eigenaar.

Doordat de woningbouwcorporatie bij de verkoop van de woning alle informatie aanlevert is de onafhankelijkheid niet volledig gewaarborgd. Door een externe VvE-beheerder in te schakelen, is de positie van de woningcorporatie duidelijk voor alle partijen en krijgen kopers een onfafhankelijk advies in de kosten van de VvE.

Wij zijn u graag van dienst bij het opzetten van de VvE

Bij een VvE is het niet meer uw rol om het vastgoed volledig in eigen beheer te onderhouden. U wordt met de verkoop van de woning mede-eigenaar binnen de VvE en zult u zaken aangaande investeringen moeten overleggen in de Algemene Leden Vergadering. Als eigenaar blijft u uiteraard wel medebepalend in het beleid van het beheer van het vastgoed.

Bij het opzetten van de VvE geven wij u advies over de rol van het Meerjaren onderhoudsplan binnen de VvE en de administratieve en financiele consequenties voor uw organisatie.

Onze taak is u te ontzorgen!

Onze taak is u te ontzorgen door het leveren van kwaliteit en gemak voor u als eigenaar. Het houdt voor ons niet op bij technisch, financieel en administratief beheer. Kwaliteit leveren doen we door meer te doen, door u echt te ontlasten.

Bedenk wat het voor uw bedrijfsvoering zou kunnen betekenen, welke besparingen te realiseren zijn.
Enkele woningcorporaties die u voorgingen:

• Domesta
  • Lefier
  • Acantus
  • Woonborg
  • Patrimonium

Graag maken wij met u een afspraak voor een kennismakingsgesprek waarin wij de mogelijkheden samen met u bespreken over de invulling van het VvE-beheer binnen uw organisatie.